The journey through the Surging Wave Pavilion

room 1 ECHOES

Suzhou Shi
This journey was recorded and designed under raining weather in City of Suzhou, it is a design journey that aims to lead experiencer through the traditional Chinese garden - The Surging Waves pavilion while enjoying listen to dynamic, altering amount of rain drop on the garden's different but classic elements. Meanwhile, walking through a continuous space that connects interior and exterior - a "In between" space that contains natural exterior elements such as rocks, plants and water; and artificial interior elements such as walls, corridors and houses generating together in an overall opening form.The combination of sound and space experience aims to provide my listener an unique experience.

DOWNLOAD OUR APP TO DISCOVER THIS TOUR AND MANY OTHERS.

play-storeapp-store

The Echoes


Exact location of The Surging Waves Pavilion

This echo displays my idea about a design focus area where a combined experience of space and sound …

Discover more geolocated content in our apps.

play-storeapple-app-store


Or start creating tours, treasure hunts, POI maps... Just let your imagination guide you.

SIGN UP

Are you a creator?

START HERE

Privacy & cookie policy / Terms and conditions

© ECHOES. All rights reserved / ECHOES.XYZ Limited is a company registered in England and Wales, Registered office at Merston Common Cottage, Merston, Chichester, West Sussex, PO20 1BE

v2.3.2 © ECHOES. All rights reserved.